22.5.09



Fa un temps que no faig cap entrada al blog, i ja toca. Primer vull agrair l’interès que m’han mostrat algunes persones pel tema.
Una de les coses que han fet que el meu temps per escriure aquí hagi estat gaire bé impossible ha estat el teatre. Soc membre d’un grup de teatre, Teatre Flash. No som professionals, ni molt menys. Som un grup de persones que en temps d’oci preparem una representació teatral amb la finalitat de participar a la mostra de teatre i transmetre a la ciutadania el fruit de mesos de treball. Quina finalitat social tenim? No es va crear amb cap finalitat concreta, però el que si fem durant el temps que dediquem a aquesta activitat es desconnectar de problemes o preocupacions personals i riure junts.
Ara ha arribat el moment de que vosaltres rigueu amb nosaltres, que durant una horeta també desconnecteu. Aquest cap de setmana fem la representació. No us puc dir que vingueu el dissabte a gaudir de l’obra, ja que les entrades estan exhaurides, però pel diumenge a les 18:30h. encara en queden. Serà a l’auditori municipal.
Grease 30, años después, no vol ser altre cosa que una estona per riure. Que ha estat durant aquests 30 anys del Danny, la Sandy, el Kenickie, la Rizzo,i tota la colla? Doncs nosaltres hi posem imaginació i us ho expliquem.
Espero que si llegeixes això i vas a veure’ns, desprès deixis el teu comentari més sincer.