27.2.10

BADIA MÁS SOLIDARIA


Una de las mayores cualidades que tiene la ciudadanía de Badia es su Solidaridad. Esto se demuestra cada vez que se hace un llamamiento, ya bien sea para una recogida de alimentos, de juguetes o cuando una catástrofe sacude un país.
Haití se vio azotado por un gran terremoto que dejo al país y sus ciudadanos, hombres y mujeres, niños y niñas, sin trabajo, sin comida, sin casa, sin hospitales,…
Badia vuelve a solidarizarse y su ciudadanía y entidades se vuelcan en organizar una maratón solidaria para recoger fondos.
Será el próximo sábado día 6, desde las 10 de la mañana hasta cerca de las 2 de la madrugada. Empezaremos con un pasacalle por todas las calles de Badia y seguiremos con futbol, música, sardanas, ajedrez, inflables, talleres, corales, petanca, waterpolo, actuaciones regionales, teatro, rap, rock, y muchas cosas más.
No lo dudes, seas o no badiense, colabora. Todo lo recaudado se donará a Intermon Oxfam y Médicos sin Fronteras.

21.2.10

Publicacions

Ahir vaig llegir un article d’una publicació d’un partit polític de l’oposició que em va cridar l’atenció per les mitges veritats que hi diu. Em sembla molt bé que es critiqui i/o qüestioni l’acció de l’equip de govern, però quan això es fa amb mitges veritats i nom i cognom, crec que tenim dret a la rèplica.
L’article en qüestió diu que jo tinc reticències a que es connecti a la xarxa wifi de l’ajuntament, una xarxa interna, i que fa dos mesos que ho va demanar. La meva resposta no va ser en cap moment de cap reticència si no ben al contrari, donava per fet que això ja estava solucionat i així ho vaig transmetre quan se’m va reclamar.
Més endavant em dedica quatre linies. Parla d’un problema de convocatòries, convocatòries que es fan arribar a totes les entitats i partits polítics de Badia i que, quina casualitat, nomes dos partits polítics diuen que no reben. Efectivament, quan se’m va fer arribar la queixa per no haver rebut la convocatòria per organitzar la Festa Major, vaig esbrinar que va passar, doncs en aquell moment era la meva responsabilitat, i vaig donar les explicacions adients: l’agutzil va deixar les cartes als locals, passant-les per sota de la persiana perquè no hi havia ningú a qui entregar-li. El que no vaig fer va ser assegurar que no es tornaria a repetir, perquè pel que vaig esbrinar, tot era correcta. En el cas de la convocatòria d’Haití, puc dir que la responsable política està esbrinant si novament es va fer com s’ha de fer. Que la convocatòria la puc fer per correu electrònic? Hi tan. I així ho faig sempre que ho de fer, i m’asseguro molt i molt de que aquesta convocatòria s’ha rebut. Es més, el dia abans o el mateix dia a primera hora faig un recordatori.

4.2.10

TEATRO SOLIDARIO


Hola de nuevo. Como ya os comenté, el pasado domingo 31, la Asociación Cultural Vermell i Negre, representamos en dos sesiones una pequeña obra de teatro con el fin de recoger fondos para Haití. He de decir, en nombre de mis compañeras y compañero ¡¡¡GRACIAS!!! Son cerca de 900€ los que se han recaudado entre el publico y venta de Fila 0. La recaudación irá íntegramente a Médicos Sin Fronteras, ya que nuestro Ayuntamiento asumió los costos que generaron las dos representaciones.

El público se entregó y todos juntos pasamos un rato divertido por una buena causa. De nuevo Muchas Gracias.