4.7.08

L'estiu

Ja hem passat la Festa Major, la revetlla de Sant Joan i també som campions d’Europa. S’acosten les vacances i fa molta calor. Es el que té l’estiu.
Per cert, parlant de Festa Major. Es van canviar les dates i va ser un gran encert. Mai havia vist la Plaça Major tan plena el dissabte de festa. Vaig pensar: “per la revetlla no hi haurà gaire gent, ja que es pont i ja ha passat la Festa Major”. Doncs em vaig equivocar. Crec que deu ser la revetlla amb més participació. Potser el que calia era separar les dues festes.
Ara recordo que algun grup polític va dir que això de canviar les dades no tenia ni solta ni volta (no ho van dir així però més o menys). Però com sempre, no reconeixeran el què. També aquest mateix grup, a demanat a tot els foros on a pogut, inclòs el Ple Municipal, que se’ls convoqués a la comissió de festa major, cosa que es va fer el primer dia, que hi van ser, i que ja es va quedar per la següent reunió, però, com es normal, si estàs de xerrera amb la persona que tens al costat no t’enteres. I resulta que es que ningú els a dit res. De tota manera, si un tema t’interessa realment, demanes informació i persegueixes el tema, no esperes a que et busquin. Al menys jo ho faig així, però clar, no queda constància a cap acta. I quan es fa la primera reunió de valoració, a la que també han estat convocats, no es presenten ni excusen, imagino que es perquè no tenen res a dir o aportar.
Uy! He començat fen un senzill escrit de cara a l’estiu i me desviat del tema. Bé doncs a la propera seran l’estiu i les vacances.
Per cert, ¡¡¡bones vacances!!!