16.6.08

Valoracions

La Festa Major, que vam iniciar divendres am una cercavila per les escoles i vam acabar diumenge amb el castell de focs i l’actuació de Golden Apple Quartet, a estat un èxit. Hi han participat gaire bé totes les entitats i associacions de Badia, que amb molt carinyo han preparat espectacles, concursos, trobades, tornejos, cercaviles..., han ajudat per que els tastes del món i la cursa popular es dugessin a terme, etc. Hem ballat, cantat, rigut, hem vist teatre, dansa i sobre tot, i hem participat. La participació a estat molt més nombrosa que en altres ocasions i això fa que valorem positivament el canvi de data.
En quant a PlasmA, òptiques culturals urbanes, em sap greu, però no puc explicar res. Ha estat inexplicable el que vaig viure durant el dissabte. Durant el dia emoció i expectació, i al vespre, quan va començar va ser... no sé, no tinc paraules. Magnífic en podria ser una, però es queda curta. La plaça 8 de març, plena de fotografies que nosaltres mateixes hem portat (per cert, a veure si trobo la meva), la dansa vertical, amb el joc de llums i ombres, i el documental 14.000 finestres hem van agradar i fins i tot emocionar. Aquí teniu alguns enllaços que en parlen:
http://www.artezblai.com/artezblai/article.php?sid=6320&mode=thread&order=0&thold=0
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=518481&idseccio_PK=1026&h=
http://www.elpais.com/articulo/portada/SUENO/CIUDAD/DORMITORIO/elpepusoceps/20080613elpepspor_3/Tes

Des de avui ja comencem a treballar per la de l’any vinent i amb les comissions de Festa Major, que aviat començaran a treballar, podrem fer-ho millor. Per cert, que tal una enquesta?