4.11.08

Maternitat

Avui hem inaugurat l’exposició “La maternitat al món”. Aquesta exposició ens ensenya les diferents maneres de viure la maternitat arreu del món. L’Associació Sociocultural IBN BATUTA ha estat qui ha el·laborat, amb l’ajut de mares de tot arreu, aquesta exposició. La finalitat d’aquesta associació és la d’oferir ajuda humana, social i cultural als immigrants. Entre els seus programes destaca el denominat Espai Dona, on ofereixen classes de llengua, organitzen sortides culturals i lúdiques, es fan xerrades i d’altres activitats.
També hem participat en una taula rodona on mares de diferents llocs, Catalunya, Marroc, India i Bangladesh, ens han explicat com es viu la maternitat als seus llocs d’origen i quines son les tradicions que envolten un esdeveniment tant important com ser mare. Ha estat una experiència molt enriquidora. Al cap i a la fi, totes vivim aquest moment d’una manera especial, i les seves tradicions i les nostres no son tan diferents.
Us convido a visitar aquesta exposició al vestíbul de la sala de plens de l’ajuntament, on hi serà fins el dia 19.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hola montse solo es una practica de dones enxarxa saludos

Anònim ha dit...

hola Montse soy una alumna de dones en xarxa de Badia enhorabuena por tu bloc, estmos practicando, saludos. me llamo Roser

Anònim ha dit...

hola Montse somos donas en xarxa yestamos pratticando en clase tienes un bloc muy interesante

Anònim ha dit...

Hola montse somos alumnas de dones en xarxa.Estamos practicando en internet y hemos entrado en tu blog
un saludo

Anònim ha dit...

olamonce comoesta. estamos en clase de dones en xarxa. un saludo

Anònim ha dit...

Hola Montse estamos practicando internet somos alunnas de dones en xarxa y te doy mi opinión ,
para mi la maternidad es el mayor milagro de la vida,pues no hay nada más importante para nosotras que ser madres,y me da pena de muchas mujeres que no pueden tener hijos,y lo pasan verdaderamente mal con las pruebas que se hacen para quedarse embarazadas.Un saludo.

Anònim ha dit...

monte somos alumnas de donesenxarxa,hemos entrado en tu bloog, creo que es muy positivo que surjan iniciativas como esta.bien. un saludo.