3.3.09



Aquests dies estic una mica atabalada, per això he trigat una mica en fer una entrada al blog. Diumenge inaugurem l’escultura dedicada a la dona de Badia, una escultura dissenyada per les persones que han participat en aquest procés. Diumenge veurem culminada la feina d’aquests mesos. Serà un matí ple d’activitats: xocolatada, té, tallers, sardanes, poesies, reivindicacions…reivindicacions com a dones, diumenge es 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.
També vull des d’aquí fer un reconeixement a totes les dones que han participat en el projecte Dones en Xarxa. Un projecte que va culminar la seva primera part amb l’entrega de diplomes. Un projecte que encara continua i al que us hi podeu apuntar. Podeu visitar la web a l’enllaç que teniu a la dreta.
Reprenent el fil del inici, us espero el diumenge a les 10 h. a la plaça 8 de març. Per cert, tenim feina!!! ja que serem nosaltres, la ciutadania qui acabarem d’escriure la paraula dona en diferents idiomes.

1 comentari:

Carme Carmona ha dit...

Hola Montserrat.
He entrat en el teu bloc quasi bé per casualitat....seguint una visita del meu.

Gràcies per visitar-me (si has estat tu) i en tot cas....dir-te que comptaré amb aquest com de visita obligada perquè m'ha enganxat la teva manera d'explicar. El deixo linkat en el meu.

Salutacions socialistes des de Cerdanyola!